Suomeen ensi vuonna saapuvan Musen yhteistyö Hollywood-näyttelijän kanssa jatkuu – tuore levy kuultavissa

Muselta uutta uutta.

11.11.2018

Ensi kesänä Suomeen saapuva Muse julkaisi perjantaina uuden levyn Simulation Theory. Yksitoista kappaletta sisältävä levy on jatkoa vuoden 2015 Drones-albumille ja on järjestyksessään yhtyeen kahdeksas albumi.

Bändin ensimmäinen levy ilmestyi vuonna 1999, joten kahden vuoden päästä bändi on vaikuttanut jo neljällä eri vuosikymmenellä. Aika lentää kun on hauskaa tai jumissa simulaatiossa, kuten tämän levyn perusteella voisi luulla.

Tämä tieto on tarpeellisuudessaan yhtä hämmentävä, mitä levyn tuottajalista, josta kerroimme jo aiemmin.

Levyn avausraita Algorithm on kuitenkin ehtaa Muse-tuotantoa, mitä nyt pieniä synthwave-vaikutteita onkin ammennettu mukaan. Biisiä on ollut tuottamassa Rich Costey, joka vaikutti jo Absolution-albumilla.

Avausraidasta on julkaistu myös musiikkivideo. Videolla seikkailee Terry Crews, aivan kuten Musen Pressure-videolla. Tuore video on Pressurelle jatkoa, joten siinä mielessä kannattaa suunnata tänne ennen tämän uuden videon katsomista.

Terry Crews tuo Musen visuaaliseen maailmaan sitä huolettomuutta, jota bändi omien sanojensa mukaan tulevalta levyltä haki. Sitä ei kuitenkaan levylle asti sitten päätynyt, vaan musemaisessa kaaoksessa edetään.

Voit katsoa uuden videon alta. Sen alta löydät toisenkin uuden videon, mutta siltä ei harmillisesti Terry Crewsiä löydetä. Video on kappaleesta Break it to me. Julkaisipa Muse kolmannenkin videon, mutta se on enemmänkin kooste muista Musen videoista. Video on biisistä Blockades. Toki senkin löydät alta. Tuore levy löytyy useimmista suoratoistopalveluista.Lisää luettavaa