Suomeen saapuvat räppärit antavat perinteisestä poikkeavan elämänohjeen

A$AP Ferg ja Big Sean yhteisvideolla.

27.06.2016

A$AP Ferg ja Big Sean ovat molemmat tämän hetken kuumimpia rapnimiä, ainakin jos listoja katsotaan. Molemmat ovat myös saapumassa Suomeen. A$AP Ferg tulee jo nyt tämän viikon torstaina 30.06. Provinssiin Seinäjoelle ja Big Sean taas Blockfestiin perjantaina 19.8.

A$AP Ferg julkaisi alkuvuodesta Always strive and prosper -albumin (ASAP). Kyseiseltä levyltä löytyi juurikin edellä mainittujen räppäreiden yhteisbiisi World Is Mine ja nyt sille on myös saatu video. Jos Nasin eräs legendaarinen kappale kantoi aikoinaan nimeä World Is Yours vie nuoremman polven sankarit asetelman päälaelleen.

Ferg ja Sean räppäävät muuanmuassa siitä, että vaikka olisikin saavutuksia, niin kaikki on mahdollista menettää hetkessä. Yhtenä esimerkkinä kappaleessa nostetaan Tiger Woods, jolla oli muutama vuotta sitten varsin tuliset paikat pettämisskandaalin keskellä.

Katso video alta. Kuten arvata saattaa, ainakaan vielä kaikkea ei ole menetetty. Fergillä on ilmeisesti oma kenkämallisto suunnitteilla. Se nähdäänkö kyseisiä kenkiä Suomessa, on vielä hieman mysteeri.

Lisää luettavaa