Suomen erikoisimmat festivaalit myydään loppuun alle minuutissa – ennen kuin yhtäkään artistia on edes julkistettu

Tänäkin vuonna ollaan ihan Naamat.

09.05.2016

Tuomiston tilalla Muuramessa järjestettävä Naamat-rockfestivaali myydään joka vuosi loppuun noin minuutissa. Festivaalialueelle otetaan sisään tänä vuonna vain tuhat vierasta, ja liput myydään tänäkin vuonna loppuun luultavasti hetkessä – ja ennen kuin yhtäkään bändiä on vielä julkistettu.

Viime vuonna festivaaleilla nähtiin Teksti-tv 666:n tyylisiä nimiä, ja meno oli tyrniä ja kovaa. Oikein! Meno on Naamoilla muutenkin omaperäistä, sillä paikalla ei ole kunnollisia yösijoja, vaan kaikki festivaalivieraat vapaaehtoisia työläisiä lukuunottamatta yöpyvät teltoissa festivaalialueen viereisellä kummulla, joka muutetaan festivaalien ajaksi leirintäalueeksi.

Lipunmyynti festivaaleille avataan maanantaina 16. toukokuuta kello 12.00. Lipun hinta on 55 euroa. Festivaaleille myydään myös ns. survival kit -paketteja, joihin kuuluu mukaan päivän ruuat, juomalippuja sekä ”muuta festivaalikokemusta edesauttavaa ja nostattavaa asiaa”, kuten festivaalit itse kertovat.

Festivaalien kotisivuille pääset tästä. Lippuja voit kyttäillä maanantaina kello 12.00 täältä. Festivaalien Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa