Suomen ronskein hiphop-duo palaa yhdeksän vuoden tauon jälkeen – Julkaisee 20 kappaleen vinyylipainoksen ennakkotilaajille

Ronskia menoa tarjolla.

Ronskibiitti on turkulainen k!RByn ja Klaus Kustaan (ja parin muun, näin jälkikäteen huomio) muodostama poppoo, joka julkaisi mainion edellisen albuminsa Eipä Kestä BV2-levymerkin kautta yhdeksän vuotta sitten. Paljon on vettä virrannut Aurajoessa tämän jälkeen, mutta nyt Ronskibiitti on viimein tekemässä paluuta.

Las Italo -nimimen albumi ilmestyy toukokuun 18. päivä. Nyt albumilta on julkaistu näytekappale Stockholm Intro. Meno on entisellään eli biitit piipattavat tyylillä ja flow on pirkuleen omaperäinen. Omaperäinen on myös albumin ennakkomyynti siinä mielessä, että 20 ensimmäiselle ennakkotilaajalle jaetaan omaksi albumin vinyylipainos. Platan voit ennakkotilata täältä. Lisää vinyyliä tulee sitten myöhemmin muille halukkaille.

Kuuntele Stockholm Intro alta. Ja pannaan sen alle vielä Ronskibiitin the-kappale debyytiltä eli R.O.N.S.K.I., sillä sitä ei voi koskaan kuunnella liikaa. Ja kun nyt ollaan vielä hövelillä päällä, niin lykätään mukaan jo pari vuotta sitten ilmestynyt video biisiin Takatukka ihan vain vaikka siksi, että artikkeliin saadaan tyylikäs nostokuva. Olkaapa hyvä!