Suomen suurin urheilufani yhdisti jääkiekon MM-kisabiisissä voimansa bilemusiikin pioneerien kanssa

Kappaleen tuotot ohjataan lastensuojelutyöhön.

15.05.2022

Suomen suurimmaksi urheilufaniksi tituleerattu Lärvinen kunnostautuu ensimmäistä kertaa artistina, kun hän yhdistää perjantaina ilmestyneellä jääkiekon MM-kisojen kunniaksi tehdyllä kappaleella voimansa melkoisen artistikattauksen kanssa. Mukana Karjaisu leijonan -kappaleessa ovat Portion Boys, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers, JS16, HesaÄijä sekä DJ Oku Luukkainen.

Sen lisäksi, että kappale toimii vauhdittajana ja kannustajana Suomessa pelattavien MM-kisojen aikana, sen tuotot ohjataan lastensuojelutyöhön ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä joukkueurheilun avulla tekevän Icehearts-järjestön kautta.

”Olemme todella otettuja ja kiitollisia saadessamme olla tämän tempauksen ja biisin hyväntekeväisyyskohteena”, Icehearts ry:n toiminnanjohtaja Teemu Vartiamäki sanoo. ”Erityisen merkittävää tässä on se lämpö ja välittäminen, joka tempauksesta välittyy joukkueidemme lapsia ja koko toimintaamme kohtaan. Tempaus on esimerkki hyvyydestä, joka luo toivoa ja myönteistä tarinaa kanssaihmisistä ja elämästä. Sen voima on todella arvokas.”

Myös kappaleessa mukana olevat artistit iloitsevat projektista ja yhteistyöstä.

”Kun Leijona karjuu, niin Teflonit on aina paikalla. Kun tehdään hyväntekeväisyyttä, niin on Teflonit silloinkin joskus paikalla, mutta eivät ihan aina. Meillä oli näiden tyyppien kanssa niin eeppinen pikkujoulurundi, että oli luonnollista hypätä askiin ja heittää yhden vaihdon ajaksi Suomen logo rintaan”, Teflon Brothers sanoo.

”Kotikisat ansaitsevat kunnon possebiisin, ja kun tähän tuli mahdollisuus lähteä mukaan, emme miettineet sekuntiakaan. Kun biisin tuottoja vielä ohjataan hyvään tarkoitukseen, niin tästä tulee tosi hyvä mieli! Suomi voittoon!”, Portion Boys puolestaan hehkuttaa.

Suomi voittikin eilen pelattavissa kisoissa Latvian pisteillä 2-1, joten alta vain soimaan Karjaisu leijonan.

Lisää luettavaa