Suomi, Saksa, Kanada, Australia, Hollanti… Nightwishin albumi listojen kärkikahinoissa useassa maassa

Ykkösenä se on Suomen lisäksi Saksassa.

27.04.2020

Nightwishin tässä kuussa julkaistu yhdeksäs levy Human II Nature on kavunnut monissa maissa listojen kärkikahinoihin. Ykkössijan se on saavuttanut Suomessa ja Saksassa. Kakkossijan lähes puolitoistatuntinen tupla-albumi on saavuttanut Kanadan, Unkarin, Sveitsin ja Itävallan listoilla. Listan kolmantena se on Puolassa sekä Portugalissa ja neljäntenä Tšekissä, Norjassa, Australiassa sekä Floor Jansenin kotimaassa Hollannissa.

Kärkikymmenikkööön Albumi on yltänyt Japanissa ja Skotlannissa. Kahdenkymmenen parhaan joukkoon Human II Nature on onnistunut raivaamaan tiensä Slovakiassa, Ruotsissa ja Belgiassa. Suoratoistopalvelu Deezerin maailmanlaajuisella listalla se on kivunnut sijalle neljä.

Sen lisäksi, että Kiteen ylpeys väänsi faneilleen kaksi levyllistä musiikkia, hemmottelivat he kuuntelijoitaan runsain mitoin myös visuaalisella puolella. Human II Naturen ensimmäisen puoliskon jokaiselle yhdeksälle kappaleelle tehtiin musiikkivideo.

Nightwishin on tarkoitus kiertää tämän vuoden marras- ja joulukuussa Eurooppaa yhdessä Amorphiksen ja Turmion kätilöiden kanssa. Aika kuitenkin näyttää, kuinka nämä kaavailut toteutuvat.

Lisää luettavaa