Suomi on täynnä turhanpäiväisiä comeback-keikkoja – tämän tyrnäväläistrion paluu on kuitenkin tämän vuoden hienoin uutinen

Jolly Jumpers tekee paluun!

Tyrnävällä vuonna 1980 toimintansa aloittanut Jolly Jumpers tekee paluun.

Jolly Jumpersin soundia on verrattu niin Gun Clubiin, Dead Mooniin, Neil Young & Crazy Horseen kuin vaikkapa Nick Caveenkin. Yhtyevertailujen sijaan kuvaampia ovat wikipediastakin löytyvät termit swamp blues ja tundra garage.

Nyt yhtyeen laulaja ja kitaristi Petri Hannus on kertonut Facebook-sivuillaan, että Jolly Jumpers palaa keikoille tänä kesänä triomuotoisena. Edellisen albuminsa Fantom Zone Jolly Jumpers teki vuonna 2008. Yhtyeen vanhoista levyistä ainakin Hometown Hi-Fi ilmestyy vinyylipainoksena. Rumban saamien tietojen mukaan uudellenjulkaisuilla on näppinsä pelissä ainakin eräälläkin herra Jukka Nousiaisella.

Tähän mennessä on varmistettu kaksi keikkaa: 9. kesäkuuta yhtye soittaa Jyväskylän Vakiopaineessa, jolloin toisena esiintyjänä keikalla nähdään Pharaoh Pirttikangas. 10. kesäkuuta Jolly Jumpers soittaa Validi Karkia @ Spirit Bistro -tapahtumassa Porin kauppahallissa. Tuolloin mukana ovat Mukana Mara Balls ja Hevonen jammaa.

Helsingissä Jolly Jumpersia voi kuulla jo huhikuussa, mutta keikkapaikka on vielä auki.

Mikäli yhtye ei ole tuttu, niin kuuntele yhtyeen jumalaisen, ylimaallisen hienoa soundia alta.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa