Suomiräpin nouseva nimi noteerattiin näyttävästi arvostetussa kansainvälisessä musiikkimediassa

Torille!

Töölön Ketterällä on melkoinen hype päällä parhaillaan Suomessa, mutta ilmeisesti myös ulkomailla tiedetään, että miten Töölö tekee.

Boiler Room on laajalti seurattu urbaanin musiikkiin keskittyvä media- ja klubiyhdistelmä, jonka eri somekanavia seuraa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Facebook-sivuilla Boiler Roomia kuvaillaan ”johtavaksi ug-musiikin fanien yhteisöksi”. Tästä huolimatta Boiler Roomin klubi-iltamissa on nähty myös huomattavan nimekkäitä akteja aina räpin ja elektronisen musiikin saralta. Mainittakoon esimerkiksi Jamie XX, Thom Yorke ja A$AP Mob.

Töölön Ketterä saikin nyt melkoista mainosta ja tietysti kunnianosoituksen, kun usein Boiler Roomin Berliinin lähetyksiä juontava Discipline soitti Ketterän Ludoo-kappaletta dj-setissään. Ilmeisesti dj-setti oli myös Disciplinen oma Boiler Room -debyytti DJ:n asemassa.

Discipline työskentelee myös legendaarisella Berghain-yökerholla. Yökerho tunnetaan etenkin siitä, että sisäänpääsy ei ole edes paksusta setelinipusta huolimatta mikään itsestäänselvyys. Mikäli kyseinen klubi ei ole tuttu, niin täältä löydät viimeisimmän Rumban uutisoinnin kyseisestä paikasta.

Tsekkaa alta miten Ludoon Ed Checksum Remix taittui Berliinin yössä. Mikäli video ei pyöri, niin se löytyy myös täältä. Koko settiä pääset kuuntelemaan täältä. Aiemmin tänä vuonna Boiler Roomissa soi myös Khidin musiikki.