”Tää on jonkinlainen paluu mun juurille” – Leo Stillman tarjoili lisää maistiaisia kolmannelta albumiltaan

Leo Stillman julkaisi uuden singlen.

25.08.2023

Laulaja-lauluntekijä Leo Stillman julkaisi tänään uuden kappaleen.

En enää soita sulle on kolmas single Stillmanin kolmannelta albumilta. Aiemmin levyltä on julkaistu singlet Sano se ääneen ja Ikuinen valo. Uutta sinkkuaan Stillman juhlistaa akustisella keikalla Helsingin Esplanadin puistossa, joka pidetään tänään 25. elokuuta kello 18:00.

Tulevaan pitkäsoittoon kulminoituu Stillmanin elämäntarinan viimeiset pari vuotta, jonka varrelle on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiä. Albumi toimii myös niin ikään eräänlaisena paluuna uran alkulähteille:

”Tulevalla levyllä oon löytänyt uudestaan soittamisen, laulamisen, biisinteon ja studiossa olemisen riemun. On hirveä nälkä päästä takaisin keikoille yleisön eteen ja julkaista uutta musaa. Nyt ollaan treenattu uuden bändin kanssa keikkoja varten ja oon siitä todella innoissani. Bänditreeneihin mennään samalla innolla ku 11-vuotiaana kun pääsi soittaa täysiä frendien kanssa”, artisti kertoo ja jatkaa:

”Tää levy on jonkinlainen paluu mun juurille, niihin juttuihin mitä oon ite fanittanut ja mitkä on inspiroinut mua pienestä asti. Tuntuu, että tällä levyllä oon löytänyt oman soundini ja paikkani biisintekijänä ja artistina.”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa