”Tää on mun nöyrä yritys tehdä biisi, joka muistuttaa niistä kultavuosista” – Pesso palaa r&b-juurilleen

Pessolta iskevä biisi.

31.10.2021

Tänä vuonna kaksi sinkkua julkaissut ja Gasellien Zen-albumilla vieraillut Pesso julkaisee nyt kolmannen sinkkunsa. Kappaleella vierailee F. Tyylillisesti biisi liikkuu jälleen r&b-tunnelmissa ja tällä kertaa asia alleviivataan jo biisin nimessä. No Scrubs viittaa tietysti TLC-yhtyeen samannimiseen jättihittiin ja kappale onkin eräänlainen kumarrus siihen aikaan.

”Tää biisi on mun kiitos TLC:n musiikille ja ylipäätään 90-luvun ja 2000-luvun taitteen r&b musiikille. Sitä musiikkia fiilistelin jo lapsena tosi paljon vaikka en ehkä kehdannut myöntää sitä. Tää on mun nöyrä yritys tehdä biisi, joka muistuttaa niistä ’kultavuosista’, kun katsoin musakanavalta musavideoita ja loin sitä omaa musiikillista pohjaa jossa r’n’b on ollut ehkä jopa isommassa roolissa kuin räppi.”

Biisissä kuuleekin vanhoja tuttuja tyylikeinoja: harmonioita, stemmalauluja ja tietysti asiaankuuluvia biittikilahduksia. Kertosäkeessä on myös kosolti korvamatoa.

Voisi sanoa, että Pesso operoi vahvasti omalla tontillaan. Mielenkiintoista on myös se, että jokaisella edellisen albumin jälkeisellä sinkkubiisillä on ollut mukana vierailija. Mill10n-sinkulla oli Jeremih, 1-800-Homealone-sinkulla DJ Ibusal. Jäämme odottamaan onko tässä jokin formula, ainakin numerot Pessolla on hallussa.

Sitä ennen kuuntele uusi biisi alta. Lisää Pesso-kamaa sitten täältä.

Lisää luettavaa