Tällainen on Vain elämää -ohjelmassa nähty Lili & Luna -duo

Lili & Luna haltuun!

Juuli Aschan / Muud Creative

Vain elämää -ohjelman 11. kaudella nähtiin Reino Nordinin päivä, eli Nordinin hittejä versioitiin Stigin, Arja Korisevan, Ressu Redfordin, Jannika B:n, Herra Ylpön, Mariskan ja Klamydia-yhtyeen Vesku Jokisen toimesta.

Stig esitti Nordinin hittibiisin Katso mua silmiin, josta riisui elektroniset elementit ja pisti homman kantriksi pienellä robbiewilliams-tyyppisellä swing-vivahteella. Paketin sinetöi Lili & Luna -duo, jota kuultiin taustoilla ja vahvemmin myös kappaleen kertosäkeessä.

Lili & Luna, eli Sanni Savolainen ja Leena Tirronen, on sellaisenaan varsin tuore tapaus – kaksikko on julkaissut vasta yhden singlen, Kolme kaljaa ja kaupunkiin. Nostimme kappaleen aikoinaan Rumban soittolistalle.

Duo on työskennellyt yhdessä tuottajansa Joel Melasniemen kanssa ja myös Stig, eli Pasi Siitonen on ollut mukana kuvioissa. Musiikkityyli duolla on kantri ja se näkyy myös elämäntavoissa, sillä he viettävät aikaa ystävänsä maatilalla hevosten, vuohien, lehmien ja kanojen kanssa.

Tirronen edusti Suomea vuoden 2017 euroviisuissa osana Norma John -duoa, kappaleella Blackbird. Musiikkiala on siis tässä tapauksessa Tirroselle varsin tuttu ja hänen siskontyttönsä on varmasti saanut jossain määrin seurata sitä vuosien varrella vierestä.

Nyt kaksikko tekee musiikkia yhdessä ja heistä tullaan varmasti kuulemaan vielä paljon lisää. Sitä ennen voit tsekata sekä Stig-vierailun, että debyyttisinkun alta.