”Tämän hetken Helsinki-soundia rankimmillaan” – kuuntele KHL-seura Jokereiden 50-vuotisjuhlabiisi

View julkaisi tuplasinglen.

KHL-joukkue Helsingin Jokerit viettää 50-vuotisjuhlavuottaan. Viralliseksi juhlabiisiksi on valittu View’n tänään julkaistu Long Night.

”View’n tinkimättömän omaperäinen musiikki edustaa meille tämän hetken Helsinki-soundia rankimmillaan”, Jokereiden markkinointijohtaja Petri Ruohonen kommentoi.

”Yhteistyö on meille suuri juttu ja View’n breikkaamienn osuu hienosti meidän juhlakauden alkuun.”

Long Nightin kanssa julkaistiin myös toinen biisi, Say It Again. Kappaleella vierailee Kasmir.

”Olen itse ollut kova Kasmir-fani jo Vadelmaveneestä saakka ja mielestäni Kasmir on Suomen parhaita mieslaulajia”, View kertoo.

”Tiestin, että Kasmir on vetänyt englanniksi aiemmin, ja oli siistiä kun Kasmir oli alusta asti myös itse fiiliksissä yhteistyöstä.”

Molemmat tänään ilmestyneet kappaleet löytyvät View’n marraskuussa julkaistavalta esikoisalbumilta Leave a Comment. Levyltä on jo aiemmin julkaistu singlet Deeper (Bitch Leave a Comment) ja Trippin’ Sober. Say It Again -single vie musiikillisesti View’ta jälleen uuteen suuntaan.

”Say It Again osoittaa, ettei View ole pelkkää räppiä. Biisi on lähimpänä sellaista musiikkia, mitä itse kuuntelen tällä hetkellä. Parasta musiikin tekemisessä on se, ettei tarvitse rajoittaa omaa luovuutta.”

Kappaleen tarinasta View kertoo näin:

”Say It Again kertoo tilanteesta, kun on juuri eronnut ja yrittää pönkittää valmiiksi rikki olevaa itseluottamusta satunnaisilla ja toistuvilla irtosuhteilla ihmisten kanssa, jotka on sun kanssa sen takia mitä olet, eikä sen takia kuka olet. Kun on eronnut ja rikki ja lähtee klubille pahaa fiilistä pakoon, sitä ajautuu tilanteisiin, joihin normaalina itsenä ei päätyisi.”

Kuuntele Say It Again ja Long Night.

View keikalla:
2.12.2017 Helsinki, Korjaamo
5.12.2017 Turku, Gong
14.12.2017 Tampere, Klubi
15.12.2017 Turku, Provinssi-risteily
25.12.2017 Kouvola, Downtown
27.12.2017 Pori, Bar Kino