Tämän hetken suurimmat kotimaiset supertähdet yhdessä – inspiraatiota Disneyn Aladdin -elokuvasta

Aladdin toimi inspiraationa.

31.05.2024

Mirella ja Lauri Haav yhdistävät voimansa uudella kappaleella. Uuden singlen nimi on Luotathan.

Tiedotteen mukaan kappale kertoo toiseen sokeasti tukeutumisesta ja syvään päätyyn – tai yhteiselle taikamatolle – hyppäämisestä. Sanoituksissa viitataan legendaariseen Disneyn Aladdin -elokuvaan.

”Mulla on ollu kauan mielessä, et haluun kirjottaa biisin Jasminesta ja Aladdinista, ja että biisissä käytettäis sitä ‘luotathan’-sanontaa. Disney on ollu mulle aina iso inspiraatio. Rakastan haavemaailmaa, jossa niissä tarinoissa seikkaillaan – halusin tehdä siitä tavallaan semmosen synkän tai vähän kohtalokkaan version. Tavoitteena oli taltioida biisiin se elokuvan maaginen tähtitaivas”, kertoo Mirella.

“Tää projekti on ollu spessu ja hienoo et jengi pääsee jakaa tän meijän kaa. Mirella lähetti mulle tän aihion ja biisin tekeminen kimpassa tuntu tosi luonnolliselta ja inspiroivalta. Palaset vaan loksahti paikalleen kun päästiin samaan studioon tekemään”, kommentoi Haav.

Mirella ja Lauri Haav kiertävät aktiivisesti festarilavoja läpi kesän. Heidät molemmat nähdään keikkakesän avaavilla YleXPop-festivaaleilla lauantaina 1.6. Seinäjoen Lakeuden puistossa.

Lisää luettavaa