Tampereelle uusi, 1000 katsojaa vetävä keikkapaikka ja tapahtumakeskus

Tampereella tapahtuu!

22.02.2022

Hyviä uutisia kaikille tamperelaisille – tai miksi ei muillekin!

Tampereelle saadaan uusi kulttuuri- ja tapahtumatila, kun vanhasta tavara-asemasta muunnetaan yli 1 000 hengen tapahtumakeskus.

Tampereen Kulttuurikamari Oy avaa keväällä 2023 uuden konsertti- ja tapahtumasalin tavara-aseman historialliseen jugend-rakennukseen, joka sijaitsee rautatieaseman kupeessa, vain moukarinheiton päässä Tullikamarin kulttuurikehdosta.

Nyt tiedote kertoo, että tavara-asema on liittynyt Tampereen Kulttuurikamari Oy:n perheeseen. Tullikamari saa 114-vuotiaasta tiilirakennuksesta itselleen samanhenkisen, arvolleen sopivan pikkusisaren ja tamperelaiset käyttöönsä uuden konsertti- ja tapahtumasalin.

Tavara-asema avaa ovensa yleisölle keväällä 2023. Valmistuessaan tavara-asema mahdollistaa Tampereen Kulttuurikamarin konserttien ja muun tapahtumatoiminnan jatkumisen myös Tullikamarin peruskorjauksen aikana.

”Tullikamari ja tavara-asema tulevat tukemaan ja täydentämään toisiaan, mutta toimimaan ennen kaikkea omilla vahvuuksillaan. Alkuvaiheessa eli niin kauan kuin Tullikamarin peruskorjaus jatkuu tavara-asema tulee kuitenkin toimimaan pääasiallisesti suurten konserttien ja tapahtumien järjestämispaikkana”, kehitysjohtaja Tero Viikari kertoo.

Lisätietoa voit lukea täältä.

Lisää luettavaa