Tampereen Lost In Music -showcase-festivaali julkisti ensimmäiset esiintyjänsä

LiM-esiintyjiä julki.

Tampereen klubeille ja tapahtumataloihin 28.9.-1.10. levittäytyvä Lost In Music -showcase-festivaali on julkaissut ensimmäiset esiintyjänsä. Samalla on startannut festivaalirannekkeen early bird -myynti syksyn tapahtumaan. Musiikkialan ammattilaisista koostuvan artistityöryhmän kokoonpano on nyt myös julkistettu.

Tänään julkistetun kymmenen ensimmäisen artistin kokonaisuutta leimaa ajankohtaisuus ja tuoreus. Lost In Musicissa nähdään lavalla tämän hetken kenties suosituin kotimainen nouseva artisti Pehmoaino, merkittävän tyylinmuutoksen tekevä Melo, rap-tulokas Slani, pop-artisti Nelma U, rap-artisti Blacflaco, Adikian ja Mon-Salan duo-kokoonpano Matriarkaatti, taidemusiikkiin- ja ambientiin kallellaan olevat Ada Aik, Aho sekä Elia Lombardini.

Hieman kokeneempaa kaartia edustaa rockia ja bluegrassia yhdistelevä kansainvälisesti menestynyt Steve ‘n’ Seagulls. Lisää julkistuksia on luonnollisesti tulossa kevään mittaan vaikka kuinka paljon.

Early bird -festivaalirannekkeiden myynti syksyn 2022 Lost In Musiciin on alkanut Tiketin myyntikanavissa. Nyt myynnissä oleva festivaaliranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin tapahtumiin, edellyttäen, että tapahtumapaikassa on tilaa saapumishetkellä.

Lähempänä tapahtumaa julkaistaan päiväkohtaiset esiintymispaikat ja käynnistetään yksittäisten keikkapaikkojen iltakohtainen lipunmyynti.

Lisää luettavaa