”Tarvitseeko kaikkea ihanaa pyrkiä omistamaan?”, kysyy Vilma Alina uudella singlellään

Pidän susta irti on toinen single artistin tulevalta albumilta.

09.04.2023

Laulaja-lauluntekijä Vilma Alina viimeistelee parhaillaan neljättä albumiaan. Levyltä on nyt julkaistu toinen single, haikean romanttinen Pidän susta irti, jonka idea lähti sanaleikistä.

”Kokeilin mitä tapahtuu jos kaksi ehkä yleisintä pop-lausetta sekoittaa: pitää kiinni, päästää irti, päästä kiinni, pitää irti. Kappaleen tarina tanssahtelee jossain siellä ystävystymisen ja rakastumisen rajapinnoilla ja pohtii: tarvitseeko kaikkea ihanaa pyrkiä omistamaan? Onko myös niitä suhteita jotka ovat kauneimmillaan juuri sellaisinaan, kauniina hetkinä siellä täällä, määrittelemättöminä, vapaina?”, Vilma Alina kertoo kappaleesta tiedotteessa.

”Pidän susta irti avaa lisää neljännen levyni maailmaa. Huomaan että mua tällä hetkellä kiehtoo duurimpi ja valoisampi pop, ja ehkäpä ekaa kertaa oon säveltäjänä syleillyt myös mun klassisen musiikin taustaa, mistä tulee kuulumaan kaikuja muillakin uuden albumin kappaleilla.”

Tulevalta albumilta on julkaistu aiemmin single Paha tapa, josta kirjoitimme täällä. Levyn tarkka julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kuuntele uusi single alta.

 

Lisää luettavaa