Tauolle jäävä Kauriinmetsästäjät-yhtye julkaisi viimeisen singlensä – luvassa vielä lyhyt jäähyväiskiertue

Yhtyeen ehtii nähdä vielä Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

18.02.2023

Elektropop-yhtye Kauriinmetsästäjät jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle.

Heikki Petrellin ja Tuomas Kaitasen muodostama duo on pitänyt hiljaiseloa aiemminkin, ja nyt on jälleen aika hengähtää. Kaksikko kertoo kypsytelleensä ajatusta jo jonkin aikaa ja todenneensa, että nyt on aika antaa tilaa muille projekteille.

“Koemme todella suurta kiitollisuutta siitä, mitä KM-matka on meille tarjonnut ja mihin kaikkialle se on meitä vienyt. Vuosien saatossa olemme saaneet kiertää ja kokea upeita festareita, klubi-, sekä yksityiskeikkoja. Matkaan mahtuu upeita kohtaamisia ihmisten kanssa, jotka ovat kertoneet omaa tarinaansa ja inspiroineet meitä. Ennen kaikkea olemme saaneet nauttia musiikista yhdessä teidän kanssanne. Kiitos siis teille kaikille jotka olette olleet meidän keikoilla ja keitä meidän musiikki on koskettanut. Kiitos myös kaikille niille artisteille, tekijöille ja taustavaikuttajille, jotka ovat mahdollistaneet osaltaan sen, että olemme tulleet kuulluksi ja nähdyksi”, yhtye kommentoi tiedotteessa.

”Mietimme pitkään onko mitään järkevää tapaa jäädä tauolle, mutta halusimme antaa teille ja meille vielä mahdollisuuden nauttia viimeistä kertaa yhdessä, niin biisijulkaisun parissa kuin minikiertueellakin. Iso kiitos ja nähdään keikoilla, vikaa kertaa.”

Yhtyeen toistaiseksi viimeinen single on perjantaina ilmestynyt Vikaa kertaa. Haikeatunnelmainen kappale syntyi yhteistyössä Heviteemun eli Teemu Javanaisen kanssa.

Kauriinmetsästäjät soittaa viimeiset keikkansa Vikaa kertaa -minikiertueella, joka pysähtyy Tampereen Olympiassa 3. maaliskuuta, Turun Dynamossa 4. maaliskuuta ja Helsingin Ääniwallissa 17. maaliskuuta. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä, ja lipunmyyntikanavat löydät tämän linkin takaa.

Kuuntele Vikaa kertaa alta.

Lisää luettavaa