Tavastian jo ikoniseksi muodostunut Lauantaidisko sai kunnianosoituksen – ”Siitä tuli nopeasti mun toinen olohuone”

Lauantaidisko saa glooriaa!

Afromikko & Seksikäs-Suklaa ovat julkaisseet videon kappaleeseensa Lauantaina. Lauantaina on oodi Tavastian Lauantaidiskolle eli tuttavallisemmin Ladille.

Afromikko kertoo videosta näin:

”Lauantaina on oodi Tavastian Lauantaidiskolle, josta tuli nopeasti mun toinen olohuone Helsinkiin muutettuani 2009 syksyllä. Asia eteni vieläpä niin, että päädyin melko pian myös klubin bilekuvaajaksi. Kävi niin, että tuli jatkettua silloin tällöin niitä hommia about 8 vuotta. Tuli tavattua paljon ihmisiä ja hulluteltua siinä lomassa kaikkea. Ilman paitaa juttu lähti sellaisesta ihmeellisestä kuviosta, että yhteen aikaan kun mentiin Ladiin, niin otettiin paidat pois tanssilattialla. Täysin käsittämätön juttu, jota en osaa vieläkään perustella sen tarkemmin”, Afromikko kertoo ja jatkaa:

Meillä oli kameramies mukana levyjulkkareissa Semifinalissa. Kelattiin, että aidoimman Ladi-hulluttelun saa aikaan kun kuvataan heti keikan jälkeen samassa mestassa kaikkea kreisiä. Niin myös tehtiin.”

Tämä ei ole ensimmäinen kerta lähiviikkojen aikana, kun Tavastian Lauantaidisko mainitaan uutuuskappaleessa: myös kovassa nosteessa oleva Ibe kertoo ”menevänsä beibinsä kanssa Ladiin” kappaleella Cudi.

Katso Afromikon ja Seksikäs-Suklaan video alta.