Teemu Brunila oli tekemässä megatähti Jason Derulon uutta singleä – tältä se kuulostaa

Kyseessä on tarttuva tanssibiisi.

Jason Derulo on valtavassa suosiossa tällä hetkellä. Kun korona iski, artisti panosti videoihin somepalvelu Tiktokissa ja niistä raportoitiin aina Suomessa asti. Tiktokiin liittyen hän hyppäsi mukaan palvelussa valtavan suositun Laxed-kappaleen remix-versiolle Savage Love. Kappaleen alkuperäinen esittäjä on Jawsh 685. Savage Love löytyy kirjoitushetkellä Spotifyn kansainvälisen top 50 -listan kakkossijalta. Derulolla on pelkästään Spotifyssa tällä hetkellä 44 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa.

Nyt laulaja julkaisi aivan oman uuden kappaleen ja sille samalla musiikkivideon. Take You Dancing on tarttuva biisi, josta on helppo povata hittiä. Se on taattua Deruloa ja siinä on aivan eri tavalla kesäistä virettä kuin monissa tämän hetken hittibiiseissä.

Suomalaisittain erityisen mielenkiintoisen siitä tekee se, että biisiä on ollut tekemässä Teemu Brunila. The Crash -yhtyeestä ja monilta JVG-hiteiltä tuttu laulaja-säveltäjä on merkattu yhdeksi biisin kirjoittajista ja tuottajista.

Brunila on aiemminkin tehnyt kansainvälistä yhteistyötä, mukaan lukien sävellyksen Fifty Shades Darker -elokuvan soundtrackilta löytyvälle JP Cooperin Birthday-kappaleelle. Soundtrack nousi aikoinaan Billboardin albumilistan kärkeen.

Katso Derulon uusi musiikkivideo alta.