”Teimme arviointivirheen uuden kanavan lanseerauksessa” – Bassoradio jatkaa sittenkin

Basso soi uudella kanavapaikalla 30.9.

Kuvakaappaus Basson kotisivuilta.

Viikon alussa alkanut saaga Bauer Median omistaman Bassoradion ympärillä jatkuu. Bauer lanseerasi maanantaina uuden Suomiräp-nimisen radiokanavan, joka aloitti Basson taajuudella. Bauerin toimitusjohta Sami Tenkasta ei tavoitettu kommentoimaan asiaa. Suomiräp-kanava nousi puheenaiheeksi ajamiensa perussuomalaisten mainosten takia.

Nyt Bauer tiedottaa, että Bassoradio jatkuu uudella kanavapaikalla 30. syyskuuta.

”Kanava keskittyy tarjoilemaan monipuolisen kattauksen räppiä, hiphopia sekä r&b:tä. Samalla kuuluvuusalue laajenee merkittävästi. Ihan kaikkea ei kuitenkaan uudisteta, vaan esimerkiksi aiemman Basson ikisuosikki iltapäiväohjelma Hikinen iltapäivä jatkuu myös uudella kanavalla”, tiedotteessa lukee.

Tenkanen pahoittelee tiedotteessa myös alkuviikon viestinnän aiheuttamaa ihmetystä ja kritiikkiä.

”On rehellistä todeta, että teimme arviointivirheen uuden kanavan lanseerauksessa ja viestinnässä ja olemme tästä pahoillamme. Meidän olisi pitänyt kertoa muutoksesta paljon laajemmin ja ennakkoon. Eniten asia harmittaa sen vuoksi, että uusi radiokanava SuomiRäp ja koko se skene, mitä se edustaa, olisi ansainnut hienomman startin. Me teemme nyt töitä sen eteen, että uusi kanava löytää ja ihastuttaa kuulijansa ja lunastaa odotukset.”