Tekashi 6ix9ine -dokumenttisarjan tekijä: ”Hän on todella vastenmielinen ihminen”

Sunnuntaina tulee dokumentti kiistellystä henkilöstä.

17.02.2021

Supervillain: The making of Tekashi 6ix9ine -dokumenttisarja saa ensi-iltansa Showtime-kanavalla sunnuntaina 21. päivä tätä kuuta. Kolme osaa käsittävä dokumentti kertoo Tekashi 6ix9inen elämäntarinan.

Nyt dokumentin ohjannut Karam Gill on kertonut julkisuuteen, miten pitää Tekashi 6ix9ineä ”todella vastanmielisenä ihmisenä”.

Page Sixille antamassaan haastattelussa Gill kertoo Tekashista seuraavaa:

”Elämme ajassa, missä kaiken voi feikata. Jokainen voi muokata itsestään julkkiksen työstämälle itselleen keinotekoisen imagon ja nousta kuuluisaksi ilman minkäänlaisia kykyjä tai moraalia”, Gill kertoo ja jatkaa:

”Tekashi nousi julkisuuteen siksi, että ymmärsi muokata imagoaan netissä ja julkisuudessa. Dokumentin katsojat luultavasti yllättyvät, kuinka keinotekoinen ja laskelmoiva hän on. Hän ei tee koskaan mitään vahingossa, ja esimerkiksi kaikki toiminta netissä on hänellä tarkkaan laskelmoitua. Hän haluaa ihmisten reagoivan hänen tekemisiinsä ja hän tietää tarkkaan, mikä provosoi ihmisiä. Hän on todella vastenmielinen ihminen.”

Tekashi 6ix9inen asianajaja Lance Lazzaro puolestaan kertoi samaisessa jutussa, että dokkari ei voisi olla kauempana totuudesta.

Daniel Hernandez (eli siis Tekashi) ei koskaan osallistunut dokumentin tekoon millään tavoin. On uskomatonta, että ohjaaja voi sanoa hänestä tuolla tavalla.”

Katso dokkarin traileri alta.

Lisää luettavaa