The Beatles löytyy vastedes TikTokista

Lyhyiden videoklippien tekemiseen pohjautuvasta sovelluksesta löytyy nyt 36 The Beatles -hittiä.

EMI

Elämme historiallisia ja hieman kummallisia hetkiä, sillä kaikkien aikojen suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva The Beatles on liittynyt TikTokiin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sovelluksen käyttäjät voivat ensimmäistä kertaa liittää The Beatlesin kappaleita videoidensa taustamusiikiksi, sillä yhtyeen 36 suosituinta hittiä on nyt virallisesti lisätty TikTokin musiikkikirjastoon.

Kyseisiin TikTokiin valikoituneisiin biiseihin sisältyvät muun muassa 12 kappaletta vuonna 1970 julkaistulta Let It Be -albumilta, yhtyeen suosituin biisi Hey Jude, sekä Love Me Do vuodelta 1962, jota voisi kutsua yhtyeen ensimmäiseksi hittibiisiksi. TikTokista on aikaisemminkin voinut löytää The Beatlesin jäsenten musiikkia, sillä esimerkiksi Paul McCartney sekä Ringo Starr liittyivät sovellukseen viimeisen vuoden aikana, mutta kyseiset vaihtoehdot ovat tähän mennessä rajoittuneet vain artistien soolotuotantoon.

The Beatlesin fanit voivat myös halutessaan seurata bändille omistettua TikTok-tiliä @TheBeatles. Tililtä tulee jatkossa löytymään eksklusiivista materiaalia Let It Be -sessioista, jotka ovat myös marraskuussa ilmestyvän The Beatles -dokumentin aiheena. Voit lukea Peter Jacksonin tekemästä dokumentista lisää täältä.