Artistit: The Beatles

10-vuotialla fanilla riittää pokkaa: Nousi Paul McCartneyn kanssa lauteille ja vaati soittaa bassoa

Paul McCartney konsertoi aiemmin tällä viikolla Buenos Airesissa, kun hän huomasi nuoren tytön pitelevän kylttiä yleisössä. Rolling Stonen mukaan McCartney kutsui 10-vuotiaan Leilan lavalle äitinsä kanssa ja kuvitteli tämän haluavan nimikirjoituksen. Kuinka ollakaan Leila vastasi topakasti, että hän haluaa soittaa bassoa yhtyeen kanssa.

Reilut 50 vuotta siinä kestikin: Paul McCartney soitti viimein livenä yhden suurimmista The Beatles -klassikoista

Viime keskiviikkona Paul McCartneyn keikalle Kalifornian Fresnossa osallistuneet fanit pääsivät todistamaan historiallista hetkeä. Macca nimittäin esitti yhden suurimmista The Beatles -klassikoista ensi kertaa livenä yli 50 vuoteen.

The Beatlesin ihka ensimmäinen single myytiin tähtitieteellisellä summalla

Vajaa kuukausi sitten kerroimme, että The Beatlesin erittäin arvokas ensimmäinen painettu vinyyli oli tulossa huutokaupattavaksi. Kyseessähän oli vuonna 1962 äänitetty 7-tuumainen, joka sisältää kappaleet Till There Was You ja Hello Little Girl.

The Beatles -fanien graalin malja on löytynyt – Yhtyeen ensimmäinen painettu vinyyli pysyi piilossa yli 50 vuotta!

The Beatlesilta on vuosien varrella huutokaupattu monenlaista keräilyesinettä ensimmäisestä painetusta The Beatles -levystä (eli ”White Albumista”) aina John Lennonin hiustukkoon. Nyt myyntiin on kuitenkin tulossa tuote, jota luonnehditaan The Beatles -keräilyesineiden ”graalin maljaksi.”

60-luvulla fanit yrittivät repiä John Lennonin hiuksia, nyt niitä voi ostaa tuhansilla euroilla huutokaupasta

Onhan näitä erikoisia rock-huutokauppoja nähty (kuten Pink Floydin lentävä possun myyminen), mutta useimmiten rock-legendoilta kaupataan lähinnä soittimia ja albumeiden ensimmäisiä kappaleita. Nyt John Lennonin faneille tarjoutuu kuitenkin mahdollisuus ostaa osa artistia itseään.