The Killers muistuttaa uudella singlellään siitä, mikä elämässä on oikeasti tärkeää

Nyt julkaistu uusi single toimi innoittajana bändin viimeisimmälle albumille.

06.08.2022

Somebody Told Me– ja When You Were Young -hiteistään tunnettu The Killers palaa uudella singlellään stadion-anthemien pariin. Boy-niminen kappale sai ensisoittonsa Mad Cool -festivaaleilla heinäkuun alussa.

Yhtyeen pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Stuart Princen tuottama biisi syntyi jo ennen yhtyeen viimeisintä, syksyllä 2021 ilmestynyttä Pressure Machine -albumia. Bändin keulahahmo, laulaja Brandon Flowers sai kappaleen sanoitusten kirjoittamisesta inspiraatiota levyn tekemiseen.

”Tämä oli ensimmäinen biisi, jonka kirjoitin, kun jouduimme perumaan kiertueemme pandemian vuoksi. Olin hiljattain muuttanut takaisin Utahiin ja aloin tekemään reissuja Nephiin, jossa vartuin. Huomasin, etten voinut olla palaamasta tuohon paikkaan, josta yritin päästä pois niin kovasti ollessani 16-vuotias”, Flowers kertoo.

”Minulla on poika, joka on pian saman ikäinen kuin minä silloin. Biisillä haluan kertoa itselleni ja pojilleni, ettei asiaa pidä ajatella liikaa. Elämässä pitää ajatella omia keihäänkärkiään. Minulle ne ovat vaimoni, lapseni, biisini ja keikkalavat.”

Kuuntele kappale ja katso lyriikkavideo alta.

 

Lisää luettavaa