Thrash-yhtye teki paidan, jossa Donald Trump ampuu aivonsa pihalle – suomalaisbändin vastaavassa Sipilä virtsaa köyhien päälle

Nyt on paita, joka ei välttämättä sovi ihan kaikille.

Thrash-yhtye Municipal Waste on tehnyt T-paidan, joka saanee aika hemmetin monen Trump-fanin yskimään pöyristynesti. Yhtyeen uusimmassa bändipaidassa on nimittäin kuva Donald Trumpista, joka ampuu itseltään aivot pihalle.

Noiseylle antamassaan haastattelussa Municipal Waste kertoo, että osa heidän faneistaan on hehkutellut paitaa siisteimmäksi koskaan. Luonnollisesti paita on kohdannut kuitenkin myös vastustusta. Municipal Waste ei ole ensimmäistä kertaa tökkimässä poliittisia aihepiirejä, sillä yhtyeen debyyttialbumilta löytyy kappale I Wanna Kill the President, jolla lauletaan George Bushin eliminoimisesta.

Haastattelussa Municipal Wasten Tony Foresta kertoo, että valtava kohu paidan ympärillä on tullut yhtyeelle yllätyksenä. Foresta kertoo, että paitaa myydään tällä hetkellä kuin leipää. Hän vitsaileekin, että yhtyeen jäsenet harkitsevat tällä hetkellä muuntautumista republikaaneiksi.

Forestan mukaan yhtye on jo yli kymmenen vuoden ajan pilkannut lauluissaan poliitikkoja (aina silloin, kun heidän kappaleensa eivät kerro dokaamisesta siis) ja hän ihmetteleekin, miksi kohu on yhtäkkiä niin valtaisa. Forestan mukaan jopa hänen äitinsä oli soittanut hänelle ja huutanut suoraa huutoa puhelimessa siitä, kuinka mauton paita on.

Haastattelussa Foresta toivoo, että Trump ottaisi paidasta kierroksia mahdollisimman paljon.

”Ei hän kuitenkaan niin kovaa voi huutaa minulle kuin äitini.”

 Lue koko haastattelu täältä.

Myös Suomessa on tehty poliittisesti latautuneita paitoja. Esimerkiksi viime syksynä Pää Kii teetti paitoja, joissa luki teksti ”None of these cunts and no government”. Kuvassa irstailivat niin Stubb, Soini kuin Sipiläkin.

trump

none of the cunts

none of the cunts