”Valkoisella vinyylillä persut saatiin mukaan, mustalla vinyylillä taas suvakki*****t” – vuoden lehdistötiedote on tässä

Vuoden paras lehdistötiedote.

Eilen uutisoimme täällä punkkiin ja alkoholiin päin kallellaan olevan Anal Thunder -yhtyeen uudesta videosta ja vihjailimme, että bändiltä on tulossa 10″-levy ensi vuonna vinyylinä – diginähän tuo viiden biisin levy jo kaupoista löytyy.

Nyt levyn lehdistötiedote on julkaistu jopa totaalisen täysin epävirallisesti uudelleen Anal Thunderin Facebook-sivuilla. Julkaisemme tiedotteen alla sensuroimatta siitä sanaakaan. Emme myöskään ota vastuuta tekstin aiheuttamasta järkytyksestä.

Mikäli jostain syystä haluat mennä Anal Thunderin Facebook-sivuille, klikkaa tästä.

”TIEDOTE 9.12.2015

ANAL THUNDER: OUT OF 12 STEPS

Anal Thunder julkaisee Luxemburgissa sijaitsevan pöytälaatikkofirmansa Anal Entertainmentin ja Stupidon kautta 10-tuumaisen vinyylin. Ikääntyvien rokkareiden hyväveliverkoston ja agressiivisen verosuunnittelun ansiosta, Anal Thunder kotiuttaa viiden biisin äänittämisestä noin 10 miljoonan euron joulubonuksen. Viiteen biisiin päädyttiin kipeiden leikkausten ja monien yt-neuvottelujen jälkeen.

Suomen hallitus siunasi projektin, koska ei halunnut vaarantaa Sipilän taustalaulugramexeja. Persutkin saatiin hankkeen taakse, kun kappaleet keksittiin prässätä valkoiseen vinyyliin. Mustan vinyylin villitsemät suvakkihuorat kerjäävät persraiskausta, kiteytetään puolueen lausunnossa.

Anal Thunder ei ota kantaa monopoli- ja kartellisyytöksiin, koskien hyviä riffejä ja kauniita melodioita. Tekijänoikeus- ja plagiointiasiat on huhujen mukaan hoidettu Fat Miken kanssa laatikollisella laadukasta viskiä ja Ian MacKayelle toimitettiin mehua ja keksejä.

Anal Thunder on vuodesta 1997 tehnyt mitä huvittaa, joten voit olla varma, ettei heitä kiinnosta sinun tai rillipääkavereidesi sanomiset. Ei siis yhteydenottoja, jos ei mitään järkevää sanottavaa.

Biisit digitaalisena: 18.12.2015 (Spotify, itunes ja vastaavat)
Vinyyli ulkona: 8.1.2016.

Kiitos ja Suomi nousuun!

ANAL ENTERTAINMENT”