Lappeenrantalaiset, huom! Ehkä maailman rivoimmalla nimellä (ja paidoilla) varustettu yhtye teki slovarin lapsuusmaisemillesi

Shit may turn sentimental.

Anal Thunder.

Siitä ei nimi parane. Tai mene huonommaksi. Ihan miten vain. Ainakaan bändin myymät I love anal -T-paidat ovat sitä luokkaa, ettei sellainen päällään appivanhemmilleen kovin mielellään menisi vierailulle.

Lappeenrannassa vuonna 1997 perustettu yhtye on keskittynyt urallaan etenkin livenä lähinnä viinanjuontiin ja yleisen pahennuksen herättämiseen. Elävänä eräs Suomen energisimmistä (ja hauskimmista!) bändeistä on silkkaa hauskuutta, mutta nyt yhtye on vetänyt takataskustaan melkoisen jokerikortin.

Not So Long Ago on puhdasoppinen slovari, joka tekee kunniaa nuoruuden skeittivuosille, kiljukännäilylle ja ajoille, kun kaikki oli helpompaa. Video on suhteellisen nerokas bändin jäsenten vieraillessa vanhoilla tutuilla kotikulmillaan. Vanha VHS-materiaali sekoittuu uuteen liikkuvaan kuvaan.

Tsekkaile pätkä alta. Biisi löytyy 8. tammikuuta julkaistavalta 10″-vinyyliltä. Täyspitkääkin pitäisi olla tulossa. Kysele levykauppiaaltasi! Kyl sä tiiät.