”Tiesin, että tämä kunniatehtävä kuuluu minulle” – Erika Vikman esittää tulevan Kikka!-elokuvan tunnuskappaleen

Edesmenneestä iskelmälaulajasta kertova elokuva saa ensi-iltansa 12. lokakuuta.

Iskelmälaulaja Kirsi Sirénistä kertova Kikka!-elokuva saa ensi-iltansa 12. lokakuuta.

Leffan on ohjannut Jussi-voittaja Anna Paavilainen ja käsikirjoittanut Maarit Nissilä. Kikkaa esittää Sara Melleri, ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Aku Hirviniemi, Martti Suosalo, Kai Vaine ja Rea Mauranen. Elokuvan tuottaa Elokuvayhtiö Komeetta tuottajanaan Kaisla Viitala.

Tänään ilmestyneen Kateus-nimisen tunnuskappaleen esittää Erika Vikman. Laulaja kertoo, ettei epäröinyt hetkeäkään, kun häneltä pyydettiin biisiä elokuvaan.

”Tiesin, että tämä kunniatehtävä kuuluu minulle. Kikan vaikutus näkyy ja kuuluu musiikissani. Näen hänet edelläkävijänä ja feministisenä tienraivaajana, joka on saanut ansaitsemansa kunnioituksen vasta nyt”, Vikman kertoo.

”Teimme tämän voimabiisin, joka sopii yhtälailla minun kuin Kikankin elämään. Kappale kertoo siitä, kuinka tärkeää on uskoa itseensä ja omaan voimaansa, kateuden, juorujen, säälin ja selkään taputtelijoiden valtaamassa maailmassa. Kappaleen C-osan kirjoitimme suoraa Kikalle: Sinä opetit tietäni rohkeasti kulkemaan, liian kiltit kun harvemmin historiaa kirjoittaa!”

Tunnuskappaleen musiikkivideon ja elokuvan trailerin voit katsoa alta.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa