Tiesitkö, että Coldplayn Chris Martin perusti bändin tämän kasariklassikkoleffan innoittamana?

Great Scott!

Warner Music

Coldplayn laulaja-pianisti Chris Martin on kertonut viime vuonna julkaistun Music of the Spheres -albumin saaneen inspiraatiota Star Wars -elokuvista. Nyt mies on paljastanut, että leffoilla on ollut häneen enemmänkin vaikutusta. Vuonna 1985 ilmestyneen Back to the Future -elokuvan kuuluisa kitarakohtaus antoi Martinille aikoinaan kipinän bänditoiminnan aloittamiseen.

Muusikon vierailusta The Kelly Clarkson Show’ssa on julkaistu nyt ennennäkemätön pätkä, jossa Martin kertoo, että Coldplay rakastaa coverien soittamista livenä, ja erikoisvieraat tekevät kokemuksesta entistä hienomman.

”Suosikkitapaukseni on varmasti se, kun Michael J. Fox tuli soittamaan kanssamme kaksi biisiä Back to the Future -elokuvasta. Se oli aivan mahtavaa”, mies hehkuttaa.

Marty McFlyn pääosaa leffoissa esittävä Fox vieraili Coldplayn keikalla New Jerseyssä vuonna 2016. Teinipojan roolistaan varttunut mutta yhä varsin tunnistettava Fox soitti Coldplayn vieraana elokuvasta tutut kappaleet Earth Angel ja Johnny B. Goode.

Yhteisvedot ovat katsottavissa Youtubessa. Nokkamies näyttäisi olevan onnensa kukkuloilla!