Tiesitko, että Jouko Piho on osallistunut euroviisukarsintoihin? Lauantaina tätä herkkua on luvassa yhteislauluna!

14.12.2015

Jouko Piho on eläkkeellä oleva luokanopettaja, jonka jumala on kutsunut profeetalliseen lopunajan opetus- ja palvelutehtävään. Henkisen työnsä lisäksi Piho on kirjailija, puoluepolitiikasta jättäytynyt poliitikko ja muusikko.

Hän osallistui säveltämällään ja sanoittamallaan Only In My Dream -kappaleella Suomen euroviisukarsintoihin vuonna 2012. Koskettava kappale esitetään sunnuntainvastaisena yönä Helsingin Lepakkomiehessä viimeisenä kappaleena ennen valomerkkiä.

”Jouko Pihon Only In My Dream -laulun sanat tulostetaan ja sanoituslappusia jaetaan pöytiin. Kappaleen kajahtaessa yleisö voi osallistua täten mukavaan yhteislauluhetkeen tai vaihtoehtoisesti tunnelmoida tanssilattialla tämän herkän teoksen soidessa”, Hectorock-nimisen tapahtuman järjestäjä kirjoittaa.

Tätä Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksille vertoja vetävää tapausta ennakoidaan Straktobeamin, Lörssonin, Paranormal Romancen ja Will Over Matterin konserteilla sekä Toni Gardemeisterin ohjaaman Arskan paluu -lyhytelokuvan esityksellä.

Jouko Pihon elämään ja ajatusmaailmaan on mahdollista tutustua paremmin Perttu Häkkisen erinomaisen haastattelun myötä Yle Areenassa. Mainitun haastattelun johdosta Pihon kirja, Outo tie – Kamppailuni Jumalan, elämäni naisten ja helluntaiherätyksen kanssa (2005), myytiin loppuun.

Lauantaita odotellessa yhteislaulua pääsee harjoittelemaan alta löytyvää play-nappulaa painamalla.

hectorock

Lisää luettavaa