Tinakengät ovat vaihtuneet tennareihin, kun Vesala ja Kaija Koo duetoivat uljaasti

Yhteiskappale syntyi silkasta riemusta.

04.09.2022

Kaija Koolta ja Vesalalta ilmestyi perjantaina yhteinen kappale nimeltä Nopee hopee. Suorastaan säihkyvän optimistinen biisi on tehty yhdessä Joonas Angerian kanssa, ja sen tuotannon takaa löytyy Jukka Immonen.

Kappale raikaa kirkkaasti itsenäisyyden mukanaan tuomaa rajatonta liikkumavaraa ja kuljettujen kilometrien kasvattamaa viisautta, joka usein johtaa terveeseen välinpitämättömyyteen: vaikka ihmissuhteet tai suuret suunnitelmat eivät mene alkuperäisten toivomusten mukaisesti, mitä tavallaan sitten? Nopee hopee vannoo lämpimästi virnistäen pilvettömien kesätaivaiden nimeen ja muistuttaa iloisen ja huolettoman tunnelmansa kautta, että monet vapauttavat päätökset ovat useinkin ihan omissa käsissä.

”Tekstissä puhuu elämänkokemus ja itsensä löytäminen, ja kaikkein tärkeimpänä vapaus. Meillä on molemmilla kaikenlaista takana ja sama fiilis siitä että paras juuri nyt, ja vielä edessä!”, Vesala sanoo.

”Tämä ihana vapauden ylistys tehtiin silkasta riemusta”, Kaija Koo jatkaa. ”Tässä tarinassa on sillalla ruosteisia lukkoja, auringonlaskun värittämä maantien suora, jossa väkisinkin kaasujalka painuu syvemmälle kuin pitäisi, sekä ojan pientareella kallellaan olevien sydänkylttien päätähdet. Thelma ja Louise -henkeen mennään päätyyn saakka! Oli uljasta tehdä duetto Vesalan kanssa.”

Vesala ja Kaija Koo nähdään osana lokakuussa alkavaa Mestarit-kiertuetta, jossa he yhdessä Ellinooran ja Jenni Vartiaisen kanssa kiertävät areenakeikoilla Espoossa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella. Tarkat keikkapaikat löydät alta, kuten myös Nopee Hopee -kappaleen lyriikkavideon.

 

MESTARIT 2022
Kaija Koo, Vesala, Ellinoora, Jenni Vartiainen

Pe 21.10. Espoo, Metro Areena
Pe 28.10. Vaasa, Vaasan Sähkö Areena
La 29.10.Turku, Gatorade Center
Pe 4.11. Kuopio, Kuopio-halli
La 5.11. Oulu, Ouluhalli
La 12.11. Tampere, Nokia Arena

Liput alk. 59,90 €
www.mestaritkiertue.fi

Lisää luettavaa