Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Ellinoora ja Vesala ovat uudet Mestarit Areenalla – edessä Suomen kaikkien aikojen suurin yhteiskiertue

Uudet Mestarit esiintyvät Suomessa kuudella areenakeikalla loppuvuodesta.

Klassinen Mestarit Areenalla -konsepti uudistuu tänä vuonna.

Suomen kaikkien aikojen suurin yhteiskiertue alkaa 21. lokakuuta 2022 ja sitä tähdittävät Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Ellinoora ja Vesala.

”On kunnia laulaa samalla lavalla kuin artistit, joita olen pienestä asti ihaillut. Koen, että Mestarit Areenalla on erityinen kokemus niin yleisölle kuin esiintyjillekin ja tällä kokoonpanolla maalataan myös symbolinen kuva: määrätietoiset, omaa polkuaan kulkevat ja itsensä näköistä musiikkia tekevät naiset ovat mestareita”, Ellinoora kommentoi.

”Arvostan ja ihailen valtavasti näitä kolmea inspiroivaa artistia. Ollaan tekemässä ja kokemassa jotain hyvin erityistä, joten tätä ei kannata missata”, kommentoi Jenni Vartiainen, joka palaa kiertueen myötä keikkalavoille lähes neljän vuoden tauon jälkeen.

Kiertueella tullaan kuulemaan kaikkien neljän artistin omaa materiaalia sekä uusia projektia varten tehtyjä yhteiskappaleita. Vesala vihjaili Warner Musicin tiedotustilaisuudessa maanantaina, että keikoilla esitetään mahdollisesti myös PMMP:n ja Gimmelin biisejä.

Nelikko esiintyy loka-marraskuussa areenakeikoilla Espoossa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella. Liput konsertteihin tulevat myyntiin maanantaina 4. huhtikuuta kello 9:00.

Mestarit Areenalla muistetaan alun perin Pave Maijasen, Kirkan, Hectorin ja Pepe Willbergin muodostaman kokoonpanon konserttikiertueena. Mestarit-ryhmä keikkaili yhdessä vuosina 1996-2002 esittäen artistien klassikkobiisejä sekä joitakin valikoituja lainakappaleita. Jäähalli- ja areenakeikat olivat hurjan suosittuja ja usein loppuunmyytyjä.

MESTARIT AREENALLA 2022
Kaija Koo, Vesala, Ellinoora, Jenni Vartiainen

Pe 21.10. Espoo, Metro Areena
Pe 28.10. Vaasa, Vaasan Sähkö Areena
La 29.10.Turku, Gatorade Center
Pe 4.11. Kuopio, Kuopio-halli
La 5.11. Oulu, Ouluhalli
La 12.11. Tampere, Nokia Arena

Liput alk. 59,90 €
www.mestaritareenalla.fi

Lisää luettavaa