Toolin uutta levyä odotellessa voi fiilistellä, kuinka innoissaan rumpali Danny Carey on päästessään soittamaan The Potia lasten kanssa

Ennen vedenpaisumuksia aloitettu uuden Tool-levyn odotus jatkuu normaalisti. Viimeisin tieto on helmikuulta, jolloin bändi kertoi laulajan olleen studiossa äänityspuuhissa. Yli kymmenen vuotta kestänyt odotus on huhujen mukaan loppusuoralla.

Albumia odotellessa voi kurkistaa bändiläisten muihin edesottamuksiin. Toolin rumpalivelho Danny Carey kävi vierailemassa Burbank Music Academyssa Kaliforniassa, ja esitti musiikkikoulun lasten kanssa Toolin edellisen 10,000 Days -albumin menestyskappaleen The Pot.

Koululaiset olivat tästä varmasti pähkinöissään, sillä vastaavia tilanteita tuskin tulee elämässä paljoa vastaan. Yhtä hyvin näytti viihtyvän myös Carey, joka paistaa rumpusetin takana innostuksesta kuin Naantalin aurinko. 

Ei ihme, että tämä nuoriso sulattaa rumpalin sydämen. Esitys ei ollut vain sympaattinen sirkus, sillä arviolta yläkouluikäiset musiikkikoululaiset todella osaavat soittaa. Erityisesti The Potin haastavat basso-osuudet hoituvat basistilta kuin vanhalta tekijältä.

Tämä toimii paremmin kuin kissavideot.

Videon The Pot -versiosta näet alta.