Toot Toot kaavailee armotonta ep-trilogiaa, sarjan avausosa ensiesittelyssä Rumbassa!

25.03.2013

Vuosi sitten debyyttilevynsä julkaissut Toot Toot aikoo pysytellä valokeilassa läpi vuoden.

Kuva: Ville Malja

Muun muassa Ismo Alanko Säätiössä soittanut Timo Kämäräinen ja Suvi Isotalon esikoislevyllä sekä lukuisissa muissa projekteissa rumpaloinut perkussionisti Olli Krogerus aikovat pitää Toot Toot -yhtyeensä parrasvaloissa läpi vuoden. Duo julkaisee loppuvuoden aikana ep-trilogian, jonka ensimmäinen osa Arthur I ilmestyy 28. maaliskuuta. Mutta suotta sitä niin pitkään odottelemaan, kuuntele koko levytys saman tien alta. Yksinoikeudella Rumbassa, hyvä!

Arthur I lienee saanut nimensä kaksikon Kämäräisen ja Krogeruksen omasta lymypaikasta Studio Arthurista, jossa kaksikko punoo juoniaan. ”Teki mieli vain soitella kahdestaan ihan mitä huvittaa, sekoilla vapautuneesti. Kasailtuani äänitysrojua tuonne kellariin ja havaittuamme soundin olevan mainio, ajateltiin että tässähän meidän kannattaa näitä levyjä tehdä. Kamat kasaan ja dumdiduu”, Kämäräinen kuvailee tekemisen riemua tiedotteessa.

Viimevuotinen albumi julkaistiin Sony Musicin avustuksella, mutta ep-trilogia tehdään omakustanteena. Lisää infoa trilogiasta luvataan antaa Toot Tootin uusituilla kotisivuilla.

Singleksi kaavaillusta Weekend-biisistä on tulossa myös video, emmeköhän me palaa senkin äärelle vielä tässä viikon mittaan. Mutta nyt siis, hyvät naiset ja herrat: Toot Toot (tai TOOT TOOT kuten yhtye itse haluaa nimensä kirjoitettavan) ja heidän tuliterä ep:nsä Arthur I. Olkaa hyvä!

Lisää luettavaa