Trap-pioneeri Gucci Manen elämästä Hollywood-filmi

Huumeenhuuruisista strippiluolista listojen kärkeen ja siitä Hollywoodiin. Ei paha.

10.02.2018

Paramount Pictures ja Imagine Entertainment ovat ostaneet oikeudet trapin isoisän Gucci Manen elämäntarinaan.

Gucci Mane eli oikealta nimeltään Radric Delantic Davis syntyi Alabamassa köyhyyteen ja hänen isänsä oli ammattihuijari. Nuoruusvuosinaan myöhemmin Atlantassa mies sotkeentui huumeisiin ja rikoksiin, josta alkoi tehdä myös hillittömän suosittua musaa… kunnes päätyi vuonna 2014 vankilaan ja päätti kirjoittaa omaelämäkerran, The Autobiography of Gucci Mane.

Tai kuten Gucci itse asian kertoo Vulture-lehdelle:

”Otti sen, että jouduin vankilaan, että pystyin istumaan alas, kirjoittamaan ja miettimään elämääni. Tiesin aina olevani hämmästyttävä persoona, ja sanon tämän niin vaatimattomasti kuin voin, mutta moni artisti on super-lahjakas, mutta he eivät ole kiehtovia.”

”On artisteja, joiden musaa kuuntelen ja joita kunnioitan, kuten Marvin Gaye tai Michael Jackson tai Tupac – heidän elämänsä ovat kiehtovia. He tuottavat hittilevyjä hittilevyjen perään.”

”Se on se juttu minun kohdallani. Olen mysteeri. Olen arvoitus. Ihmiset pitävät minua kiehtovana. Siksi kirjoitin elämäkertani. Haluan ihmisten tietävän syyn siihen, miksi he pitävät minua kiehtovana. Olen elänyt elämän tehden asioita, joita suurin osa ihmisistä ei koskaan ole tehnyt. Se tekee minusta erilaisen, ja olen ylpeä siitä.”

Kiinnostavasti Gucci Mane on jo ehtinyt elämässään myös näytellä Hollywood-leffassa, nimittäin hänet nähdään James Francon tähdittämässä Spring Breakers -elokuvassa vuodelta 2012.

Kirjan ja Guccin muun elämän innoittamasta elokuvasta uutisoi ensimmäisenä Hollywood Reporter.

Lisää luettavaa