”Tuleekohan tästä, saatana, mitään” – Kotiteollisuus yrittää muistella, mitä keikkailu tarkoittaa

Kaisaniemen festivaalitulokas julkisti lisää esiintyjiä.

15.04.2021

Kaisa Rocks on Kaisaniemen puistossa 12.–14. elokuuta järjestettävä uusi, kotimaisiin vetonauloihin luottava festivaali. Aiemmin julkaistut artistit, kuten Eppu Normaali ja Popeda, saavat nyt rinnalleen uusina kiinnityksinä Mokoman, Viikatteen, Vilma Alinan ja Kotiteollisuuden.

Viimeksi mainitun yhtyeen leirissä lavalle pääsyä odotellaan jännittynein tunnelmin, ainakin kippari Jouni Hynysen kommentin mukaan.

”Mitä tarkoittaa festarikeikat? Ei mitään muistikuvaa. Tai mitä on keikkailu? Liikaa kysymyksiä, liian vähän vastauksia. En tiedä, tuleekohan tästä, saatana, mitään. Mutta ehkä tää viimeistään Kaisa Rocksissa selviää”, Hynynen sanoo.

Lienee sanomattakin selvää, että tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti.

”Niin yleisöllä kuin esiintyjillä on valtava palo livekokemusten äärelle. Teemme vastuullisena tapahtumajärjestäjänä kaikkemme, että jokaisen on turvallista ja mukavaa saapua Kaisa Rocksiin”, promoottori Niksu Väistö kommentoi.

Kaisa Rocksin jatkot järjestetään On the Rocks -klubilla, jossa esiintyvät muun muassa Miljoonasade, Cyhra, Stereo Terror DJ’s, Huuto! ja Varvara.

Kaisa Rocks
12.–14.8.2021 Kaisaniemen puisto, Helsinki
Portit auki torstaina ja perjantaina klo 15.30 ja lauantaina klo 13.30
Ikäraja K-18

Ohjelma:
To: Eppu Normaali, Anssi Kela, Arttu Wiskari, Vilma Alina
Pe: Battle Beast, Stam1na, Turmion Kätilöt, Mokoma
La: Popeda, Klamydia, Vesterinen Yhtyeineen, Kotiteollisuus, Viikate

Lisää luettavaa