”Tulevalla levyllä oon löytänyt uudestaan soittamisen riemun” – Leo Stillman julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan

Perjantaina julkaistu Ikuinen valo on toinen single Leon kolmannelta albumilta.

18.03.2023

Laulaja-lauluntekijä Leo Stillman on julkaissut uuden kappaleen nimeltään Ikuinen valo.

Kyseessä on järjestyksessään toinen single artistin kolmannelta kokopitkältä albumilta, joka ilmestyy myöhemmin kuluvan vuoden aikana. Tulevalle levylle Stillman on paketoinut palan omaa elämäänsä, jonka varrelle on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiä. Albumi onkin myös eräänlainen juurillepaluu, kuten artisti on itsekin todennut:

”Tulevalla levyllä oon löytänyt uudestaan soittamisen, laulamisen, biisinteon ja studiossa olemisen riemun. On hirveä nälkä päästä takaisin keikoille yleisön eteen ja julkaista uutta musaa. Nyt ollaan alettu treenaamaan uuden bändin kanssa keikkoja varten ja oon siitä todella innoissani. Bänditreeneihin mennään samalla innolla ku 11-vuotiaana kun pääsi soittaa täysiä frendien kanssa. Tää levy on jonkinlainen paluu mun juurille, niihin juttuihin mitä oon ite fanittanut ja mitkä on inspiroinut mua pienestä asti. Tuntuu, että tällä levyllä oon löytänyt oman soundini ja paikkani biisintekijänä ja artistina”, Leo kertoo ja avaa sanaista arkkuaan myös albumin tematiikasta:

”Useat biisit on syntyneet siitä, että oon kysynyt itseltäni että mitä mulle oikeesti kuuluu. ’Ikuinen valo’ oli viimeinen kappale jonka tein levylle. Oltiin saatu kaikki jo oikeestaan valmiiksi, mutta musta tuntui että vielä ois sisällä jotain joka halusi ulos tähän levylle. Biisillä lauletaan ihmiselle joka on nähnyt sussa sun kaikki puolet mut silti aina uskonut suhun. Ikuista valoa. Ikuista voimaa. Paljastamatta kelle tää on tehty, voi tän laulaa perheenjäsenelle, jumalalle, kumppanille. Jollekin tärkeälle sun elämässä joka kuljettaa sua eteenpäin.”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa