Tupacin jäämistöllä riittää kärkkyjiä, onnenonkijoita ja muita korppikotkia – nyt miehen exä aikoo pikarikastua huutokauppaamalla kuvan Tupacin jormasta

Vielä olisi julkkiksen pippeliotos saatavilla sinullekin.

Nimeämätön naispuolinen henkilö Tupacin menneisyydestä, ilmeisesti ex-tyttöystävä, myy Tupacin kalukuvaa korkeimmalle tarjoajalle.

Sensuroituna julkisuuteen livahtanut otos on taustatarinan mukaan otettu Tupacin kotibileissä Kaliforniassa vuonna 1990. Tupac kuulemma tykkäsi vilautella elintään vähän joka välissä, koska se oli tietenkin älyttömän vitsikästä.

Bileissä sitten eräskin nainen halusi ottaa ryhmäkuvan Tupacin ja parin juhlavieraan kanssa, jolloin räppäri uhkasi/tarjoutui vilauttamaan siitintään, koska niin, se oli tietenkin älyttömän vitsikästä.

Kuvaaja varoitti zoomaavansa suoraan jalkoväliin jos näin kävisi. Tupac toteutti oman uhkauksensa, kuvaaja toteutti omansa. Tuloksena syntyi allaoleva taideteos, jonka sensuroimaton versio siis on myynnissä tänä herran vuonna 2017 vaikka jollekin joululahjaksi.

Huutoikkuna meni sulki jo viikko sitten Gotta Have Rock & Roll -nettihuutokaupassa, mutta koska kukaan ei ainakaan vielä lyönyt tiskiin kuvasta pyydettyä 7 500 jenkkidollarin minimihintaa, Tupacin penis on edelleen tarjolla korkeimmalle tarjoajalle.