Turbaani tulee, oletko valmis? Turkulainen kaupunkifestivaali laajenee lähiöön

Turbaania vietetään jälleen Turussa.

22.07.2019

Turbaani-festivaali kerää Turun Vanhalle Suurtorille ja Porthaninpuistoon läjäpäin kulttuuria ihastuttamaan kaupunkilaisia elokuussa. Aiemmista vuosista poiketen festivaali laajenee tänä vuonna myös kolmeen lähiöön.

Jo lähes perinteeksi muodostunut Turbaani-kaupunkifestivaali järjestetään Turun sydämessä 8.-11. elokuuta. Vanhalle Suurtorille ja Porthaninpuistoon kokoontuu kirjava joukko erilaisia kulttuurielämyksiä, mukaan lukien monenlaisia musiikkiesityksiä rapista klassiseen.

Viikonlopun aikana lavalle nousevat turkulaisyhtyeet Salaliitto ja Sammal, juurevasti rokkaava Joni Ekman ja Koira, kotimaisen hip hopin kummisetä Paleface sekä suomirock-ikoni Dave Lindholm.

Tänä vuonna Turbaani laajentuu ensimmäistä kertaa myös lähiöihin, ja ohjelmaa on luvassa Pansiossa, Lausteella sekä Varissuolla. Pansiossa yhteistyössä Turbaanin kanssa toimii Me-talo ja ravintola Höveli, Lausteella ravintola Kirjuri, sekä Varissuolla ravintola Basso ja Yhdessä- yhdistys. Lähiöohjelman kirjo vastaa Suurtorin tapahtumaa,
sillä nyt lähiöissäkin päästään nauttimaan nykytanssista, jazzista ja kevyestä musiikista. Lähiöissä esiintymässä nähdään mm. Jonatan Snapir-duo, Linda Luna, Ferry is Closed, Tero-Petri ja Nekku Nevala.

Kaupunkifestivaalin Facebook-sivut löydät täältä.

Lisää luettavaa