Turun Punk in Drublic siirtyi ensi vuoteen – esiintyjärintamalta niin hyviä kuin huonojakin uutisia

Punk in Drublic siirtyi ensi vuoteen.

Turun Vanhalla Suurtorilla järjestettävä Punk in Durblic -tapahtuma siirrettiin aiemmin keväällä kesäkuusta ensi vuoteen. Nyt ensi vuoden esiintyjät on julkistettu.

Torstaina 10.kesäkuuta 2021 pääesiintyjänä nähdään runsaan vuosikymmenen odotuksen päätteeksi Suomeen saapuva skeittipunkin merkittävimpiin nimiin lukeutuva NOFX.

Ensimmäistä kertaa Suomessa nähdään myös punkrockin superkokoonpano Me First And The Gimme Gimmes, jossa on vuosien aikana vaikuttanut lukemattomia tuttuja kasvoja esimerkiksi NOFX:n, Lagwagonin, Bad Religionin ja Foo Fightersin riveistä. Me First and the Gimme Gimmesin tuotanto on bändin perustamisesta 90-luvun puolivälistä lähtien koostunut rock- ja pop-klassikoiden punk-versioinneista.

Muita esiintyjiä ovat Frank Turner, Face to Face, The Baboon Show, Days N Daze sekä Anal Thunder.

Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, ettei esimerkiksi Pennywiseä tai Circle Jerksiä Turussa nähdä aikataulusyistä.

Vuoden 2020 Punk in Drubliciin ostetut liput ovat voimassa sellaisinaan myös kesän 2021 tapahtumassa eli niitä ei tarvitse vaihtaa uusiin tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. Liput voi halutessaan myös palauttaa ostopaikkaan. Lippujen palautushakemuksen viimeinen täyttöpäivä on 30.6.2020, ja lippupalautuksen voi tehdä vain alkuperäinen lipunostaja.