Tuskasta parahdellaan Suvilahdessa myös ensi vuonna

Tuskalta hienoja uutisia!

19.06.2023

Tuska-festivaali ilmoitti tiedotteessaan, että Tuska parahtelee Suvilahdessa myös ensi vuonna.

Tiedote kertoo nimittäin seuraavaa:

”Tuskan tulevaisuudesta on herännyt kysymyksiä Helsingin Suvilahden tapahtuma-alueen lähivuosien muutostöiden vuoksi. Pohjoismaiden suurin metallifestivaali voi kuitenkin ilahtuneena tiedottaa, että tapahtuma pysyy Suvilahdessa myös kesällä 2024. Tuska järjestetään ensi vuonna tuttuun tapaan kolmipäiväisenä perjantaista sunnuntaihin 28.–30. kesäkuuta. 2024 lipunmyynti käynnistyy myöhemmin.

“Muutos on pysyvää, mutta Tuska pysyy Suvilahdessa. Tämä on hyvä ratkaisu”, kertoo Tuskan festivaalijohtaja Eeka Mäkynen.

“Olemme innoissamme, että Tuska on mahdollista järjestää Suvilahdessa myös kesällä 2024. Suvilahden alueen kehitys tekee Helsingistä entistäkin eläväisemmän tapahtumakaupungin, vaikka se vaatiikin tulevina vuosina luovimista rakennustyömaiden keskellä”, kuvailee Helsingin brändi- ja tapahtumat -yksikön päällikkö Sanna Forsström.

Tämän vuoden Tuska järjestetään Suvilahdessa ensi viikolla perjantaista sunnuntaihin 30.6.–2.7. Lipunmyynti on parhaillaan käynnissä, tosin osa lipputyypeistä on jo myyty loppuun.

Lisää luettavaa