Ukrainaa veikataan Euroviisujen voittajaksi vedonlyöntimarkkinoilla – The Rasmuksen uskotaan pääsevän finaaliin lähes varmasti

Vedonlyöntivälittäjien mukaan Suomi on finaalissa mukana 80 prosentin todennäköisyydellä.

05.05.2022

Kaikki suuret vedonlyöntivälittäjät näyttäisivät olevan yhtä mieltä siitä, että Ukraina tulee voittamaan ensi viikolla järjestettävät Euroviisut.

Muun muassa Eurovisionworld-sivustolle on listattu kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen kertoimia, ja Ukrainaa Stefania-kappaleella edustavaa Kalush Orchestraa arvellaan koko kisan voittajaksi 44 prosentin todennäköisyydellä.

Ero on huomattava listan seuraavilla sijoilla oleviin Italiaan ja Ruotsiin, joita veikataan ykkössijalle vain 13 ja 11 prosentin todennäköisyyksillä. Suomi on voittajalistan sijalla neljätoista vain yhden prosentin voittotodennäköisyydellä. Suurimmat kertoimet eli heikoimmat voittotodennäköisyydet on annettu muun muassa Pohjois-Makedonialle, Slovenialle ja Liettualle.

Suomea Jezebel-kappaleella edustava The Rasmus esiintyy toisessa semifinaalissa ensi viikon torstaina 12. toukokuuta. Semifinaalien vedonlyöntitilastoissa yhtye on listan neljäntenä, ja sen arvellaan pääsevän jatkoon 80 prosentin todennäköisyydellä. Myös Ukrainan edustajalla on vielä edessään semifinaalikierros, mutta jatkopaikka on tilastojen mukaan taattu 94 prosentin todennäköisyydellä.

Euroviisujen finaali käydään Italian Torinossa lauantaina 14. toukokuuta. Kilpailua voi seurata Yle TV1-kanavalla sekä Yle Areenassa kello 22 alkaen.

Ukrainan kisabiisi näyttää ja kuulostaa tältä:

Lisää luettavaa