UMK-ehdokkaana ihastuttanut Olivera julkaisee albumin perjantaina, ennakkomaistiainen Rumbassa

Vielä vähän Oliveraa ennen perjantain albumijulkaisua!

26.10.2022

Olivera on laulaja-lauluntekijä, joka kuvailee itseään elämää ihmetteleväksi tarinankertojaksi. Tyylillisesti liikuskellaan akustisen popin ja elektronisen indiemusiikin maailmassa. Artistin tuottajana on toiminut muun muassa hurjassa kansainvälisessä nousukiidossa oleva tuottaja Lenno Linjama.

Persoonallisesta äänestään tunnettu laulaja julkaisee kauan odotetun debyyttialbuminsa Paradox perjantaina 28. lokakuuta. Sitä ennen Rumba tarjoilee vielä yhden maistiaisen levyltä eli loistavan Worth the Heartbreak -kappaleen.

Suurelle yleisölle Olivera tuli tunnetuksi keväällä 2022 Uuden musiikin kilpailussa, jonka suora finaalilähetys tavoitti 1,9 miljoonaa TV-katsojaa. Olivera on työstänyt albumia peräti kahden vuoden ajan. Lopulta levylle valikoitui kahdeksan kappaletta. Lennon ja Oliveran itsensä lisäksi albumin kappaleita on ollut tekemässä muun muassa Sannia ja Vesalaa tuottanut, Ruusut-yhtyeestä tunnettu Alpo Nummelin sekä PMMP:n jättihittien tuottaja Jori Sjöroos. Lenno on viime aikoina kirjoittanut ja tuottanut kappaleita mm. Alec Benjaminille ja Mike Posnerille, joiden Spotify-kuunteluluvut liikkuvat miljardeissa.

Oliveran ääntä on kuultu myös maailman suurimpiin dj‐tuottajiin lukeutuvan Tiëston kappaleella Affliction. Olivera on tehnyt myös kansainvälistä yhteistyötä lukuisten musiikkituottajien kanssa. Yhteensä kappaleet ovat keränneet yli 45 miljoonaa kuuntelukertaa.

Kuuntele Worth the Heartbreak alta. Ja muista albumi Paradox perjantaina!

Lisää luettavaa