Underground jenkkiräpistä kiinnostuneet huomio: uusi Kill a Hoe -foorumi on perustettu

Uusi Kill a Hoe -foorumi pyrkii olemaan Suomen paras jenkkirapmusiikin lähde.

02.10.2017

Kesäkuun alussa avattu keskustelufoorumi Kill a Hoe on erityisesti Yhdysvaltalaisen räpin ystävien kohtauspaikka. Sivun toiminta on vielä alussa, mutta se pyrkii olemaan Suomen paras jenkkiräpin, erityisesti gangstarapin ja underground-tuotannon sanansaattaja.

”Tervetuloa internetin #1 suomenkieliselle jenkkiräppifoorumille”, sivusto esittelee itsensä.

Redrum-187-sivustoa lukuunottamatta vastaavia jenkkirapfoorumeita ei maassa juurikaan ole. Monet ajankohtaismediat esittelevät uusia rap-julkaisuja, mutta Kill A Hoessa genreä voi kahlata laajemmin. Ajankohtaisuutta tai nimeä ei tarvita – tärkeintä on, että biisi ja räpit iskee.

Killahoe.fi julkaisee uutisia ja levyarvioita, mutta isoin tietopankki on sivun keskustelufoorumi. Käyttäjien ydinporukka on moni pitkän linjan jenkkirap-tietäjiä, jotka ovat jakaneet musiikkia 2000-luvun alun nettifoorumeista lähtien.

Sivuston foorumi jaottelee räpin east coastiin, midwest gangstaan, south sideen ja west coastiin. Moni näistä on edelleen jaoteltu eri kaupunkeihin tai rapmusiinin alueisiin. Youtube-linkkejä, suosituksia ja kahlattavaa riittää. Myös suomirap-lanka löytyy.

Sivuston perustaja JP Salonen, mistä sivustossa on kyse?

”Kyseessä on nettisivusto joka tarjoaa uusimmat uutiset, haastattelut, levyesittelyt sekä levyarvostelut jenkkiräppidiggareille. Etusivu sisältää isoimmat ja ylläpidon mielestä kiinnostavimmat uutiset rapakon takaa. Foorumilla taas käydään keskustelua vanhoista sekä uusista levyjulkaisuista laidasta laitaan.”

Miksi se perustettiin?

”Halusin perustaa sivuston joka pystyisi tarjoamaan uusimmat jenkkiräppiuutiset undergroundia unohtamatta. Seurailen joka päivä tapahtumia rapakon takaa ja yritän parhaani mukaan niistä seuloa parhaimmat jutut sivustolle. Hommaa pyöritetään täysin vapaaehtoisesti ja ilman palkkaa. Paljon löytyy sivustoja jotka uutisoivat mainstreamista, mutta undergroundista ei juuri näe artikkeleita, joten yritän keskittyä siihen parhaani mukaan.”

Kenelle foorumi on tarkoitettu?

”Kaikille jenkkiräppidiggareille jotka ovat kiinnostuneita vanhasta ja uudesta jenkkiräpistä. Vinkkejä saa myös tulla rohkeasti kysymään, jos aihe kiinnostaa ja haluaa lisätietoa artisteista tai levyistä.”

Joten jos jenkkirap kiinnostaa, tämä on Suomen-foorumisi. Kill a hoe -foorumille pääset tästä, etusivulle täältä. Facebook-sivut löytyvät täältä.

Sivuston kunniaksi alla satunnainen valikoima vanhaa hyvää.

Lisää luettavaa