USA:n ja Ison-Britannian listaykkönen Ed Sheeran jäi Suomessa Beast in Blackin taakse

Metallibändille toinen listaykkönen.

08.11.2021

Ed Sheeranin uutukainen on maailmanlaajuisesti kiistatta viime viikon suurin albumijulkaisu. Equals tai = debytoi USA:ssa Billboardin albumilistan ykkösenä, samoin Sheeranin kotimaassa Isossa-Britanniassa. Suomessa rahkeet eivät riittäneet kärkeen, sillä piikkipaikan Sheeranin nenän edestä vei Beast in Black albumillaan Dark Connection. Se on metallibändille toinen listaykkönen putkeen.

Muut listaviikon uutuudet ovat Mastodonin Hushed and Grim (4. sija), Leevi and the Leavings -kokoelma Stereogramofonin uusintapainos (6.), Ressu Redfordin Hölmö sydän (9.), The War on Drugsin I Don’t Live Here Anymore (16.), Nemecicin The Last Magic In Practice (23.), My Bloody Valentinen 30 vuotta täyttänyt Loveless (28.), Motörhead-kokoelman uusintapainos (31.), striimipalveluihin ensi kertaa tullut Asap Rockyn Live.Love.Asap (32.) ja vuonna 1987 julkaistu Pink Floydin A Momentary Lapse of Reason (48.).

Huomionarvoista ja eittämättä myös hämmästyttävää on, että Dannyn albumi Kunnioittaen, Danny ei noussut Top 50 -listalle lainkaan.

Singlelistaa hallitsee edelleen Samma gamla vanligan suomalaisremix eli Cledos, Ibe, Averagekidluke ja A36. Sheeranin albumilta sinkkulistalle nousee Overpass Graffiti (12.). Costeen Elämä on hetken ihanaa (20.) on viikon toinen uutuusbiisi.

Lisää luettavaa