USA:ssa kiertueella olevan puolalaisen death metal -yhtyeen jäseniä syytetään nyt kidnappauksen lisäksi myös joukkoraiskauksesta

Decapitated-yhtyeen jäsenet pysyvät pidätettyinä.

Kerroimme aiemmin Rumban sivuilla täällä, miten neljä Decapitated-yhtyeen jäsentä oli pidätetty kidnappauksesta epäiltynä.

Uusimpien tietojen mukaan ainakin osa yhtyeen jäsenistä olisi joukkoraiskannut naisen keikkabussinsa vessassa Spokanessa Washingtonin osavaltiossa elokuun 31. päivä.

Tapahtuman jälkeen uhri kertoi menneensä sairaalaan, jossa naisella todettiin olevan käsivarsissaan mustelmia ja raapimisjälkiä. Naisen rystysissä oli myös ruhjeita. Nainen kertoo hakanneensa vessan seinää kääntääkseen ajatuksensa pois tapahtumahetkellä joukkoraiskauksesta.

Puolalaisyhtyeen jäsenet ovat myöntäneet, että keikkabussissa oli ollut juhlat. Yhtyeen kitaristi kertoo istuneensa bussin sohvalla, eikä näin ollen nähnyt kunnolla, mitä muualla bussissa tapahtui. Hän kuitenkin myöntää, että yhtyeen basisti ja laulaja harrastivat seksiä keikkabussin vessassa.

Yhtyeen kitaristi antoi suosiolla poliiseille DNA-näytteensä. Basisti ja laulaja kieltäytyivät antamasta DNA-näytettä.

Yhtyeen puolustusasianajaja sanoo, että nainen tuli keikkabussiin omasta tahdostaan ja poistui sieltä niin ikään omasta tahdostaan ja vahingoittumattomana.