Uusi kotimainen kulttuuripodcast on suunnattu ”ihmisille, joiden mielestä kirjakritiikki hukkaa paljon potentiaalistaan, jos siinä ei saa samalla puhua videopeleistä tai stand upista”

30.08.2016

Anton & Joonas on uusi kulttuuripodcast, jonka ensimmäinen jakso julkaistiin viime viikolla. Anton & Joonas, eli Anton Vanha-Majamaa ja Joonas Kuisma, ovat tuttuja myös Rumban sivuilta, joten ei ihme että Imagen ja Jakso.fin podcast nousi ilmestymisviikollaan suoraan Suomen podcastlistojen kärkeen.

Vanha-Majamaa ja Kuisma ovat tuttuja myös Radio Helsingille tekemästään Näköradio-ohjelmasta, jossa käsiteltiin suoratoistopalvelujen esittämiä tv-sarjoja. Anton & Joonas jatkaa sen jalanjäljissä, mutta laajentaa aiheiden spektriä myös muihin taiteenlajeihin.

”Anton & Joonas on suunnattu ihmisille, joiden mielestä kirjakritiikki hukkaa paljon potentiaalistaan, jos siinä ei saa samalla puhua videopeleistä tai stand upista. Ihmisille, jotka kuuntelivat Radio Helsingin Näköradiota ja pitivät kuulemastaan. Ystäville ja ventovieraille. Eri mieltä oleville”, Vanha-Majamaa kommentoi.

Suosittelemme tutustumaan ja olemaan mieltä. Täältä löytyy.

Lisää luettavaa