Vain elämää -kokoelmat joutuivat väistymään listakärjestä… tilalla Vain elämää -joululevy

Allstar-kausi kantaa hedelmää.

Vain elämää -kymppikauden kokoelmat ovat hallinneet Suomen virallista albumilistaa jo viikkojen ajan. Tällä viikolla ne kuitenkin joutuivat väistymään: listan kärkipaikalla debytoi Vain elämää -joululevy.

Suomen virallisen albumilistan top 3 on siis tällä hetkellä: Vain elämää -joulu, Vain elämää -kymppikauden Toinen kattaus ja Vain elämää -kymppikauden Ensimmäinen kattaus.

Ville Valo & Agents -albumista otettu 500 kappaleen vinyyliuusintapainos nostaa levyn takaisin listalle, aina kahdeksannelle sijalle asti. Listalta löytyy myös pari muuta uusintapainosta: 2011 julkaistu Eevil Stöön Stöö of Destruction löytyy sijalta 15 ja 2007 julkaistu Pyhimyksen Salainen maailma sijalta 17.

Joululevyjä on albumilistalla viikko viikolta enemmän. Listan kärjessä siis Vain elämää -joululevy ja sen lisäksi listalla ovat Sian Everyday Is Christmas (13. sija), Michael Bublén Christmas (26.), 50 suosituinta joululaulua -kokoelma (38.), Joulu-kokoelma (43.), Antti Tuiskun Minun jouluni (47.) ja Saara Aallon Fairytale – Joulun taikaa (50.).

Singlelista näyttää suurin piirtein samalta kuin viime viikolla. Behm ja Billie Eilish jatkavat kärjessä. Tones and I ja Pyhimys vaihtoivat paikkoja kolmantena ja neljäntenä.

Ainoat uutuussinglet ovat The Weekndin Heartless (9.) ja Blinding Lights (13.) sekä Costeen Kunnes kuollaan (18.).