Vain elämää nousee Suomen virallisen albumilistan kärkeen

Maustetytöt putosi kolmanneksi.

11.11.2019

Suomen virallisen albumilistan viime viikon ykkönen, Maustetytöt, putosi kolmanneksi ja joutui antamaan tietä Vain elämää -sarjan kymppikauden kokoelmalevyille: jälkipuoliskon niputtava Toinen kattaus on ykkösenä, Ensimmäinen kattaus toisena.

Korkein uutuusalbumi on kuudennella sijalla oleva Jenni Vartiaisen kokoelmalevy Ihmisten edessä 2007–2019 ja korkein uutta musiikkia sisältävä levy on Stereon 00740 sijalla 10. Muut tämän viikon uutuusalbumit ovat Charlie’s Angels -elokuvan soundtrack (18. sija), jossa Almallakin on näppinsä pelissä, Michael Kiwanukan albumi Kiwanuka (25.), Jeff Lynne’s Elo albumillaan From Out of Nowhere (31.), Cradle of Filthin vuoden 1998 Cruelty and the Beast -albumin remasteroitu versio (37.) ja Bob Dylanin The Bootleg Seriesin 15. osa (49.).

Singlelistan kärkipaikalta löytyy ensimmäisellä täydellä listaviikollaan Pyhimyksen V!@%#mikko. Behmin Hei rakas tippuu kakkoseksi ja Tones and In Dance Monkey kolmoseksi. Neljäntenä on Cledosin ja Bizin Tän kaa. Vaikka albumilistan kärjessä on molemmat Vain elämää -kokoelmat, singlelistalta biisit alkavat tippua: viime viikolla top 20 -listalla oli seitsemän sarjassa esitettyä biisiä, tällä viikolla niitä on enää kolme.

Aiheeseen liittyen

Lisää luettavaa