”Vakuutuimme eteenpäin katsovasta meiningistä” – Gasellit vaihtaa levy-yhtiötä

Kokoonpano seuraa entistä promoottoriaan Sonylle.

Gasellit ja Jannika Nyqvist (keskellä).

Gasellit seuraa vuodenvaihteessa Universalilta Sony Musicin markkinointijohtajaksi siirtynyttä Jannika Nyqvistiä. Vaikka Gasellien levytyssopimus siirtyy Sonylle, yhtyeen tuleva julkaisu tuotetaan ja julkaistaan vielä yhteistyössä Universalin kanssa.

Gasellit kertoi alkuviikosta, että yhtyeellä on uutta musiikkia valmiina. Julkaisua ei siis tarvinne odotella kauaa, mutta uudesta levy-yhtiöstä ei vielä tässä vaiheessa hiiskuta enempää.

”Jannikasta on vuosien varrella tullut meille ystävä ja läheisin levy-yhtiön työntekijä ja hänen menettämisensä tiimistä kirpaisi. Niinpä mekin aloimme ottaa selvää Sonyn toiminnasta ja vakuutuimme levy-yhtiön eteenpäin katsovasta meiningistä. He ovat kasanneet raikasta ja nälkäistä tiimiä, joka haluaa tehdä hienoja juttuja. Meissä heräsi halu päästä mukaan tähän aaltoon. Nyt tuntuu hyvällä tavalla jännittävältä päästä rakentamaan uutta alkua uudessa kodissa”, yhtye kertoo.

Nyqvist toimi Universalilla Gasellien promoottorina.

”Olen erittäin iloinen, että saan jatkaa Gasellien kanssa jo kuusi vuotta jatkunutta yhteistä matkaa uuden katon alla. Joskus tällaiset menestystarinat saavat uuden ulottuvuuden myös ystävyyden ja perheyden muodossa, siitä halusimme ja haluamme myös vastedes pitää kiinni. Odotan innolla nyt starttaavaa yhteistyötä Sonyn, Gasellien ja All Dayn kanssa”, Nyqvist kertoo.

Myös Sonyn toimitusjohtaja Henri Lanz on innoissaan saadessaan Gasellit talliinsa.

”On mahtavaa päästä aloittamaan yhteistyö Gasellien kanssa. Bändin  arvomaailma ja musiikillinen suunta tukee todella hyvin koko Sony Music Finlandin uutta ilmettä ja emme voisi olla enempää innoissamme”, Lanz sanoo.